Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) voor 24 uur p.w.

Wie zijn wij?
Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen. Met 65 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk.

DeKinderGGZ levert binnen onze organisatie gespecialiseerde GGZ voor kinderen en jeugd van 0 t/m 18 jaar. Voor vragen die niet eenvoudig opgelost kunnen worden doordat er meestal sprake is van meerdere problemen tegelijkertijd. Samen met kind en ouders kijken wij wat de aard en oorzaak van de problemen is en stellen wij een behandelplan op. Behandelprogramma’s omvatten psyche en soma (met een intensieve samenwerking met de kinderartsen en overige betrokken disciplines), trauma, IMH, ontwikkelingsproblemen (ADHD, autisme, persoonlijkheid) en emotionele stoornissen.

Bij onze DeKinderGGZ afdeling werkt een klinisch psycholoog, GZ-psychologen, een orthopedagoog-generalist, psychologen, een orthopedagoog, systeemtherapeut, psychologisch medewerkers en stagiaires.

We hebben een specialistische poli voor aandacht- en concentratieproblemen. In samenwerking met de kinderartsen stellen we na diagnose ADHD mogelijk medicatie in. Na goede en stabiele instelling worden de medicatie afspraken veelal door de huisarts vervolgd. 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

SPV – Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

voor 24 uur per week

Taken & verantwoordelijkheden, o.a.:

  • Je speelt een grote rol in de voorlichting over en het instellen van voorgeschreven psychofarmaca (vnl. ADHD medicatie)

  • Je observeert de werking van de medicatie, adviseert en begeleidt omtrent therapie trouw

  • Je werkt hierin nauw samen met regie-behandelaren en kinderarts

  • Je voert individuele deelbehandeling en/of begeleiding uit, geeft educatie en zorgt voor coördinatie - al naar gelang jouw achtergrond, interesse en ervaring

  • Je verleent medewerking aan (telefonische) intakes

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring als (S)PV-er of HBO-V-er met kennis en ervaring op het gebied van de GGZ, hart voor kinderen, vriendelijke uitstraling. Je communiceert goed en hebt voldoende realisatiekracht. Je hebt een flexibele instelling. Je bent bereid continu te leren en te verbeteren. Je vindt uitdaging in het werken met onze jonge doelgroep.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde sociaalpsychiatrische opleiding;

  • Je weet hoe te communiceren met ouders en kinderen, behandelaren en andere collega’s, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Jouw enthousiasme, flexibiliteit, team spirit en zakelijke instelling zorgen ervoor dat je altijd gaat voor de optimale oplossing;

  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Wat kunnen wij je bieden?
Een veelzijdige baan voor 24 uur in een omgeving waar de drempels laag zijn en de betrokkenheid hoog is. Er wordt bij ons hard gewerkt om ervoor te zorgen dat kinderen de best mogelijke zorg krijgen en iedereen draagt daarin zijn steentje bij!  
Wij belonen marktconform en hanteren (hierbij) de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland, inschaling in FWG 50.

Word je hier vrolijk van?
Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Voor meer informatie kan je bellen met DeKinderkliniek, 036 – 763 00 30, vraag naar Gerda de Boer en dan kunnen we je meer vertellen over de inhoud van het werk.

Jouw sollicitatie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Mail je CV en sollicitatiebrief met motivatie naar poli-assistent Janine op het mailadres: jschliekelmann@dekinderkliniek.nl. Je mag ook een video-sollicitatie insturen; daar worden wij vrolijk van!Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?