Complete gezondheidszorg voor 0-18 jaar
puur en
persoonlijk
Mijn kinderkliniek

Sitemap

Vind hieronder onze sitestructuur.

Nieuws

15 04 2021

Stichting Kind en Ziekenhuis is op zoek naar 10-18 jarigen

Namens de Stichting Kind en Ziekenhuis sturen wij deze brief door: Hallo allemaal, Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en kom je bij de dokter of bezoek je het ziekenhuis voor een ziekte of aandoening?  Misschien wordt er bloed bij je geprikt of heb je een ander onderzoek? Wij, van Stichting Kind en Ziekenhuis, willen heel graag weten wat jouw ervaringen zijn met het bezoek aan het ziekenhuis of bezoek bij de dokter. Lees verder

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
Youtube
Altijd op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van De Kinderkliniek, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte
Beter worden
doe je thuis!
 

Richtlijnen voor bezoekers: we vragen u en uw kind (13 jaar en ouder) een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek aan DeKinderkliniek.

Alle kinderen mogen komen. Bij koorts (>38 graden) vragen wij jullie dit te melden bij de balie, zodat de poli-assistenten dit door kunnen geven aan de behandelaar die dan extra voorzorgsmaatregelen kan nemen. In geval van quarantaine maatregelen of ziekte kunt u contact op met ons opnemen (tel. 036-763 00 30) zodat we mogelijk uw afspraak kunnen omzetten naar een telefonisch consult of beeldbel afspraak.

Bij binnenkomst in De Kinderkliniek vragen we iedereen hun handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden. Hierin volgen wij de adviezen van het RIVM.