Wachttijden bij DeKinderGGZ

Na aanmelding, ontvangst verwijsbrief én retourontvangst van benodigde formulieren, wordt er door ons in overleg met u een screeningsafspraak ingepland. Deze afspraak vindt meestal binnen 2 weken plaats. Tijdens dit korte telefonische consult zal een psychologisch medewerker u bellen om te bekijken of wij op uw vraag kunnen ingaan. Daarna overlegt zij in het team; meestal wordt u hier dezelfde week over teruggebeld. Indien wij vinden dat u elders beter geholpen kan worden, geven we u informatie over alternatieve mogelijkheden. Als u bij ons terecht kan, plaatsen we u op een wachtlijst.

Bij De Kinderkliniek doen we ons best de wachtlijst zo kort mogelijk te houden, maar de vraag naar onze expertise is groot. Daarom heeft ook u met uw kind na acceptatie een wachttijd. We proberen u een goede indicatie te geven van de wachttijd en u zo goed mogelijk te informeren.

De indicatie voor de gemiddelde wachttijd per 6 september 2017 is 4 maanden.

Wij hebben geen wachttijd tussen de start van de onderzoeks/diagnostiek fase en de behandeling. Dus als u aan de beurt bent, kunt u aansluitend terecht voor de eventuele uitvoering van het behandelplan.

Nieuws

19 09 2017

Gratis kennis maken met Mindfulness voor ouder en kind!

Op woensdagmiddag 4 oktober wordt er van 16.00 tot 17.00 uur een gratis proefles Mindfulness gegeven in DeKinderkliniek. "Jou!', dé Mindfulness praktijk in Flevoland heeft als missie kinderen en jongeren door middel van aandachttraining bewust te leren omgaan met gevoelens en gedachten in relatie tot stress, lichamelijke- en emotionele pijn, angst en concentratieproblemen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Youtube