Kinderyoga bij De Kinderkliniek

Veel kinderen krijgen overdag continu prikkels binnen. Zij hebben er dan baat bij om hun hoofd 'leeg' te kunnen maken en zo rust en ontspanning te krijgen. Kinderyoga kan goed helpen bij dit proces. Door aan yoga te doen kunnen kinderen spelenderwijs leren om te filteren en op een meer ontspannen manier met bepaalde dingen om te gaan.Tijdens een yogales verkent elk kind actief zijn of haar eigen mogelijkheden. Op een ongedwongen manier worden ze zich bewust van hun lichaam. Ook alle zintuigen komen in de lessen aan bod. Kinderen leren zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Er is dus geen sprake van een wedstrijd, en er is geen goed of fout! ‘Je bent goed zoals je bent en vooral de funfactor staat voorop!’

De lessen

De lessen zijn heel gevarieerd en elke week is er een ander thema waar we mee aan de slag gaan. Dit thema is altijd iets wat voor de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar leuk, interessant, actueel en/ of leerzaam is. Kinderen krijgen ook de kans om zelf ideeën aan te dragen voor een les. Het thema gaan we dan verwerken in de yogahoudingen, (groeps)spelletjes en creatieve opdrachten. Natuurlijk is er aan het einde van de les altijd een eindontspanning, waardoor iedereen helemaal opgeladen weer naar huis gaat.

Annemarie Faber

Annemarie Faber is gediplomeerd kinderyoga-en tieneryoga docent. Al jaren beoefent zij yoga en merkt hiervan de vele voordelen. Met veel passie wil zij dit doorgeven aan kinderen en tieners!

Aanmelden 

Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar: annemarie.yogaismore@gmail.com of een bericht sturen naar: 0614906917.

Op instagram kunt u mij volgen op @yogaismore en op Facebook op de pagina YogaisMore 

Kosten

De lessen worden aangeboden in blokken van 7 lessen en worden gegeven op woensdagmiddag
    * aan kinderen van 15.45 tot 16.45 uur
    * aan tieners van 17.00 tot 18.00 uur 
De kosten voor een blok van 7 lessen zijn €52,50.                   


 

Medewerkers

  • Annemarie Faber
Kinderyoga
Kinderyoga
Nieuws

12 11 2019

Uitvinder van de kunstmatige alvleesklier komt naar DeKinderkliniek

"Uitvinder van de kunstmatige alvleesklier" Robin Koops komt in DeKinderkliniek vertellen over zijn geweldige uitvinding. Omdat hij - met diabetes type 1 - dagelijks geconfronteerd werd met het voortdurende ongemak van prikken, meten, injecteren en omdat hij niet tevreden was met zijn behandeling, ging hij zoeken naar een oplossing. Hij richtte zich op het ontwikkelen van een apparaat dat de hele glucoseregeling zelfstandig zou kunnen uitvoeren. En daar is hij nu druk mee bezig. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?