Kinderyoga bij De Kinderkliniek

Veel kinderen krijgen overdag continu prikkels binnen. Zij hebben er dan baat bij om hun hoofd 'leeg' te kunnen maken en zo rust en ontspanning te krijgen. Kinderyoga kan goed helpen bij dit proces. Door aan yoga te doen kunnen kinderen spelenderwijs leren om te filteren en op een meer ontspannen manier met bepaalde dingen om te gaan.Tijdens een yogales verkent elk kind actief zijn of haar eigen mogelijkheden. Op een ongedwongen manier worden ze zich bewust van hun lichaam. Ook alle zintuigen komen in de lessen aan bod. Kinderen leren zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Er is dus geen sprake van een wedstrijd, en er is geen goed of fout! ‘Je bent goed zoals je bent en vooral de funfactor staat voorop!’

De lessen

De lessen zijn heel gevarieerd en elke week is er een ander thema waar we mee aan de slag gaan. Dit thema is altijd iets wat voor de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar leuk, interessant, actueel en/ of leerzaam is. Kinderen krijgen ook de kans om zelf ideeën aan te dragen voor een les. Het thema gaan we dan verwerken in de yogahoudingen, (groeps)spelletjes en creatieve opdrachten. Natuurlijk is er aan het einde van de les altijd een eindontspanning, waardoor iedereen helemaal opgeladen weer naar huis gaat.

Annemarie Faber

Annemarie Faber is gediplomeerd kinderyoga-en tieneryoga docent. Al jaren beoefent zij yoga en merkt hiervan de vele voordelen. Met veel passie wil zij dit doorgeven aan kinderen en tieners!

Aanmelden 

Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar: annemarie.yogaismore@gmail.com of een bericht sturen naar: 0614906917.

Op instagram kunt u mij volgen op @yogaismore en op Facebook op de pagina YogaisMore 

Kosten

De lessen worden aangeboden in blokken van 7 lessen en worden gegeven op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in DeKinderkliniek in Almere. De kosten voor een blok van 7 lessen zijn €52,50.                   

Wil je een keer kinderyoga proberen? Uw kind/ je bent welkom voor een proefles à €2,-. Als wordt besloten door te gaan wordt dit bedrag als korting op het eerste lesblok gegeven.
 

Medewerkers

  • Annemarie Faber
Kinderyoga
Kinderyoga
Nieuws

16 10 2019

Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?