Kinderyoga bij De Kinderkliniek

Kinderyoga is een combinatie van spel, yoga en ontspannjng, waarbij plezier voorop staat. Elke les is opgebouwd rondom een thema dat is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. We gaan bijvoorbeeld op avontuur naar de jungle, maken een reis naar de maan of gaan naar het strand. Tijdens de les komen verschillende onderdelen spelenderwijs aan de orde, zoals de yogahoudingen, kindermassage op de kleding, dans, muziek, ontspanningsoefeningen en creatieve oefeningen.

Kinderyoga is leuk en heeft heel veel voordelen!

 • Yoga zorgt voor ontspanning
 • Yoga verhoogt het concentratievermogen
 • Yoga bevordert de creativiteit
 • Yoga helpt bij het Ontwikkelen van zelfvertrouwen
 • Yoga helpt bij onverklaarde buikpijn klachten
 • Yoga werk stress verminderend
 • Het slaapritme verbetert
 • Eigen grenzen ontdekken en aangeven
 • Goed luisteren naar je lichaam
 • Accepteren dat je goed bent zoals je bent

Kinderyogadocente Danielle van den Bosch:

Kinderen inspireren mij enorm. Hun leven in het nu, creativiteit, energie, levenslust, eerlijkheid en veel meer dan dat. Mijn praktijk Little Yogi's is ontstaan uit de wens om kinderen te begeleiden om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn, waardoor ze keuzes maken die goed zijn voor hunzelf. Ik draag graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen. Met yoga helpen we kinderen een positief zelfbeeld te creëren (behouden), om gevoelens te uiten, plezier te hebben, te ervaren dat je goed bent zoals je bent, bewust te zijn van je lichaam. Kinderyoga kan bijdragen aan vrede in jezelf, met anderen, in de wereld. En dat is een grote wens van mij. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij”.

De lessen worden gegeven in DeKinderkliniek op dinsdagmiddag:
15:45 - 16:45 uur kinderyoga
17:00 - 18:00 uur tieneryoga

Een gratis proefles is altijd mogelijk!

Wil je je zoon of dochter aanmelden voor een blok van yogalessen, een proefles of wil je meer informatie? Neem contact op via e-mail:

danielle@littleyogis.nl of via telefoonnummer: 06-28614104

Facebook: www.facebook.com/daniellelittleyogis

Medewerkers

 • DvdB
Yoga
Kinderyoga
Nieuws

15 02 2019

Indrukwekkende verhalen uit het diabetes pomp en sensor traject

Voorzichtige eerste ervaringen We zijn een paar dagen verder. Bijna durf ik niet te schrijven over de eerste ervaringen die ouders en kinderen met ons deelden. Een paar dagen stelt tenslotte niks voor. Geeft geen garantie en zegt weinig over een slechte ervaring. Bij de training werd het ook gezegd: “Reken een aantal weken, zo niet een paar maanden, voordat alles is gewend. Jij moet wennen aan het systeem en het systeem moet wennen aan jou”. Maar toch…. Prille ervaringen tellen ook mee! Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?