Hypnotherapie

Hypnotherapie is geschikt voor kinderen die het lastig vinden om over hun klachten te praten of voor kinderen die er al heel veel over hebben gepraat. In de hypnotherapie behandelingen wordt gebruik gemaakt van trance. Trance is een sterke concentratie waarbij het kind zich naar binnen kan richten en daar zelf oplossingen kan vinden voor de klachten waaraan wordt gewerkt. Op een ontspannen en speelse manier wordt aan de klachten gewerkt. Regelmatig worden ook eenvoudige oefeningen mee naar huis gegeven om tussen de consulten door zelf mee te werken.

Nicoline Bos

Nicoline is opgeleid voor het behandelen van psycho somatische en psychische klachten. Zij helpt kinderen en hun ouders op een ontspannen manier veranderen, wat een gunstige invloed heeft op het kind en de omgeving. Zij heeft sinds 15 jaar praktijk in Gezondheidscentrum Waterwijk in Almere en werkt sinds september 2017 één dag per week bij ons. In verband met de Corona-maatregelen vinden tijdelijk alle afspraken in Waterwijk plaats. Nicoline is aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van hypnotherapeuten), RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en SCAG (Geschilleninstantie voor de alternatieve en complementaire zorg).

Vergoeding

De consulten worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Voor meer informatie kunnen ouders de polisvoorwaarden van hun zorgverzekering raadplegen of kijken op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie 

Behandeling van lichamelijke klachten uitsluitend na diagnose en doorverwijzing door de medisch specialist of huisarts. Afspraken kunnen worden gemaakt via de balie of rechtstreeks via www.nicolinebos.nl/contact.

In verband met de Corona-maatregelen en de vele wijzigingen die dit in de agenda meebrengt, plan ik tijdelijk alle afspraken in mijn agenda in Waterwijk. Ouders kunnen mij rechtstreeks bellen voor de afspraken en inlichtingen op 036-5409050 of in mijn online agenda een afspraak plannen: www.nicolinebos.nl/contact. Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur (dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 9.00 en 17.30 en 18.00 uur).

Kijk voor meer informatie op: www.nicolinebos.nl

Medewerkers

  • Nicoline Bos
  • Janine Schliekelmann
Nieuws

18 01 2022

Covid vaccinatie bij kinderen

Ten aanzien van de Covid vaccinatie bij kinderen volgen de kinderartsen van DeKinderkliniek de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?